"Molijn haalt optimaal rendement uit mensen én organisaties"

"Molijn haalt optimaal rendement uit mensen én organisaties"

“Personeelsbeleid moet beleid voor alle werkenden worden, bijvoorbeeld in de vorm van deelname aan opleidingen. Werkgevers worden steeds vaker opdrachtgever, werknemers worden steeds vaker ‘werkende’. Goed om te zien dat Molijn Professionals die weg al geruime tijd bewandelt. Zo los je problemen op de arbeidsmarkt op, voorkom je sociale onrust en zijn werkgevers duurzaam verzekerd van kwalitatief goed arbeidsaanbod. Je levert een belangrijke bouwsteen voor het optimaliseren van participatie, productiviteit (rendement) en vitaliteit van mensen én organisaties."

Hans van der Steen | Directeur arbeidsvoorwaardenbeleid I AWVN

Verantwoord inlenen

Als werkgever wil je graag kunnen rekenen op professionals op elk denkbaar niveau, die een perfecte match vormen met het beschikbare werk. Je bent daarnaast gebaat bij personeel dat flexibel is, en qua kennis en vaardigheden naadloos aansluit op de organisatie. Of het nu gaat om een postkamermedewerker, boekhouder, verzekeringsadviseur of een manager. Een goed functionerende medewerker met een tijdelijk contract of een uitzendcontract zou je het liefst voor onbepaalde tijd aan je bedrijf willen binden. Maar je hebt ook te maken met beperkingen op het gebied van het aannemen van vast personeel. Of misschien zie je op tegen de werkgeversrisico’s.

Daarmee wordt het moeilijk de kennis en kunde van die goed ingewerkte flexwerker te behouden, terwijl deze wel hard nodig is om vooruit te komen. Laat je niet tegenhouden door de dreiging van een vast contract. Stap over op duurzaam detacheren en maak van jouw flexwerkers volwaardige professionals. 

"Mensen voelen zich beter wanneer ze ergens goed in zijn."

Duurzaam detacheren

Molijn Professionals neemt flexwerkers van je over, biedt ze een vast contract en investeert in deze professionals zodat ze - ook in toekomst - maximaal rendement opleveren. We doen dat door hoog in te zetten op opleiding en ontwikkeling omdat wij geloven dat dit een belangrijke motor is voor de continuïteit en groei van je bedrijf. Een snel veranderende omgeving vraagt tenslotte steeds weer andere kennis en vaardigheden. Daarnaast voeren we een actief gezondheids- en vitaliteitsbeleid. De verhoging van de arbeidsproductiviteit draagt bij aan de concurrentiekracht en de continuïteit van je onderneming. Overstappen op duurzaam detacheren via Molijn Professionals betekent de zorg over personeel efficiënt uitbesteden en tegelijkertijd profiteren van vitale, bekwame en gemotiveerde professionals. 

Strategische personeelsplanning

Een goede strategische personeelsplanning is van cruciaal belang als je als bedrijf succesvol wilt zijn. Toch blijkt het voor veel bedrijven een behoorlijke uitdaging om hier op de juiste wijze vorm aan te geven. Wil je vrijblijvend advies over strategische personeelsplanning en hoe je hiermee structureel maximaal rendement uit je personeel kunt halen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een verhelderend gesprek via 030-763 06 23 of stuur ons een e-mail. We laten je graag profiteren van onze succesvolle ervaringen. 

"Gelukkige medewerkers zorgen voor tevreden klanten."

Klant worden?

Wij detacheren mensen in alle sectoren, alle functies, op alle niveaus en in alle regio’s van het land. Heb je goede flexwerkers in dienst waar je geen afscheid van wilt nemen? Wil je betere opleidingsmogelijkheden voor je flexwerkers? Of heb je flexwerkers in dienst voor wie je een beter perspectief wenst op de arbeidsmarkt en in de maatschappij. Stap dan nu over op duurzaam detacheren.

Neem contact met ons op om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.
Bel 030-763 06 23 of stuur ons een e-mail.

Inloggen Mijn Professionals
Wachtwoord vergeten?
Klik hier